Ξεψαχνίζουν διαμερίσματα στην Πάφο - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία για καταστολή εγκλήματος

Ξεψαχνίζουν διαμερίσματα στην Πάφο - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία για καταστολή εγκλήματος

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χλώρακα της Πάφου από τις 7:30 το πρωί με πάνω από 60 μέλη από διάφορες υπηρεσίες.

Πρόκειται για το συγκρότημα διαμερισμάτων St Nicolas στη Χλώρακα, για το οποίο έχει εκδοθεί απαγορευτικό διάταγμα χρήσης του από τις κρατικές υπηρεσίες.

Εκεί δεν υπάρχει ούτε ηλεκτροδοτηση και νερό ενώ υπάρχουν συνεχώς περιστατικά βίας και παρανομίας.

Φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες ότι διαμένουν παράνομα αλλοδαποί ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία η επιχείρηση στήθηκε γενικά για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.