«TET-A-TET» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην κορυφή του Netflix - Την Κυριακή στις 18:45 - Δείτε το τρέιλερ

«TET-A-TET» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην κορυφή του Netflix - Την Κυριακή στις 18:45 - Δείτε το τρέιλερ

Μυστηριώδης, ταλαντούχος, «παγκόσμιος»! Το πιο περιζήτητο τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλύπτει τα μυστικά που οδήγησαν τη σειρά του στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα όλου του κόσμου, στο Νetflix.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά τον πρώτο Έλληνα που θα δει τη σειρά του να προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Σε μία εξομολογητική συνέντευξη στο «TET-A-TET», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για το ‘Μaestro’, πώς «έφτασε» στο Netflix και πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε ότι η παγκόσμια πλατφόρμα απάντησε θετικά για τη σειρά του.

Πώς πρότεινε στη Χάρις Αλεξίου να υποδυθεί τη «γιαγιά» και ποια είναι η σχέση του με τη Μαρία Καβογιάννη; Τι λέει για τον όρο «Παπακαλιάδα», τα σχόλια και τις κριτικές που αφορούν στα σενάριά του, αλλά και την προσωπική του ζωή; Τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του; Έχει κάνει ψυχοθεραπεία; Θα επιχειρήσει να μεταφέρει ξανά σειρά του στην τηλεόραση, μετά από το ‘Maestro’;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

Δείτε το τρέιλερ της συνέντευξης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE