Στο «κελί» για τρεις μήνες οδηγός - Δέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων

Στο «κελί» για τρεις μήνες οδηγός - Δέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε οδηγό ηλικίας 50 ετών για υπόθεση οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο οδηγός βρέθηκε θετικός σε άλκοτεστ, κατά τη διάρκεια τροχαίων ελέγχων της Αστυνομίας, ενώ διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι το όχημα που οδηγούσε δεν καλυπτόταν ούτε από ασφάλεια οδήγησης. Στην απόφαση για επιβολή ποινής φυλάκισης συνέβαλε το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο οδηγό είχε αποστερηθεί, από το Δικαστήριο, το δικαίωμα οδήγησης.

Επιπλέον το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου με αφορμή τη συγκεκριμένη καταδίκη, ενεργοποίησε και προηγούμενη ποινή φυλάκισης του ιδίου, ενός μηνός με αναστολή, για άλλες τροχαίες παραβάσεις. Οι δυο ποινές, τριών μηνών και ενός μηνός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, δεν θα συντρέχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE