Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ενα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, καθώς ένας 42χρονος πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και βγήκε έξω χωρίς να αναφέρει σε κανένα τον λόγο της αποχώρησής του.

Το ανήλικο παιδί λίγη ώρα αργότερα έβαλε τα κλάματα, φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδάκι σε κατάσταση σοκ αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα τον πατέρα του.

Όπως είπε η 40χρονη μητέρα, άφησε το παιδί στον σύζυγό της και έφυγε από το σπίτι, όμως λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε και αυτός αφήνοντας μόνο τον 7χρονο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE