Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
«Ήταν όλα τόσο σφιγμένα εδώ μέσα, δεν μπορούσα να “ανασάνω”. Το θεώρησα προσβλητικό να τραγουδήσω στο εθνικό πένθος. Για τους τραγουδιστές είναι ανήθικο, για τους ηθοποιούς που τραγουδάνε δεν είναι ανήθικο;», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε επίσης: «Κάναμε έναν πιλότο με την Ιλάειρα για μια μουσική εκπομπή και περιμένουμε να πάρει το πράσινο φως. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας».
Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ανάληψη καθηκόντων ως Υφυπουργός Πολιτισμού, ο οποίος του απάντησε με ένα «όμορφο» μήνυμα.
Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις.
Πηγή: zappit.gr
Άδειες κυκλοφορίας: Λίγες μέρες μείνανε για την ανανέωση - Μετά έρχεται... επιβάρυνση
Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί του Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι αποφάσεις του Υπουργικού
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις