Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού - Πού θα σημειωθούν

Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού - Πού θα σημειωθούν

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, αρχικά από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, αλλά και σε νότιες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά στα δυτικά και στα νότια παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως στο δυτικό μισό, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο o καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE