Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

«Λήξαν» θεωρείται το θέμα σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για το ΓεΣΥ, είπε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Σταύρος Μιχαήλ, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του Οργανισμού με την Υπουργό Υγείας, Πόπη Κανάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, και αν θεωρούν το θέμα λήξαν μετά και τη σχετική δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν γιατί μάλλον πρόκειται για μία παρεξήγηση», καθώς, σε μια συζήτηση που είχε γίνει, όπως είπε, είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα και ότι τα είπε ο Υπουργός Οικονομικών, «ενώ δεν τα είχε πει».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με τον Υπουργό Οικονομικών, είναι ο τρίτος εταίρος μας στο ΓεΣΥ, και η σχέσεις μας ήταν και θα είναι πάνω σε μια συνεχή και δυνατή βάση, διότι θέλουμε, και το Υπουργείο Υγείας και ο Οργανισμός, την στήριξη του Υπουργείου Οικονομικών για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις σωστές πολιτικές», κατέληξε ο κ. Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE