Αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία η Αννίτα Δημητρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία η Αννίτα Δημητρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Σε καταγγελία στην Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, για μια ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπλέκει στενό συγγενικό της πρόσωπο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Μια πρώτη ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό έκανε λόγο για στενό συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου αξιωματούχου που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν σε σύλληψη του αδελφού της Προέδρου της Βουλής στην Επαρχία Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE