«Χάνω το παιδί μου» - Οι κραυγές της μητέρας στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

«Χάνω το παιδί μου» - Οι κραυγές της μητέρας στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Tο τελευταίο αντίο στον 28χρονο Σωτήρη Καραγεωργίου είπαν σήμερα γονείς, συγγενείς και φίλοι, αφού «χάθηκε» στο μοιραίο δυστύχημα όταν επέστρεφε με τον φίλο του Δημήτρη Ασλανίδη από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη μέρα ο 28χρονος ήταν αγνοούμενος με τον πατέρα του να κάνει εκκλήσεις για όποιον γνώριζε το οτιδήποτε για το παιδί του, αλλά στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι. Και οι δύο φίλοι χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο Ναό Αναστάσεως στη Θέρμη το Σάββατο 4 Μαρτίου έγινε η κηδεία του Σωτήρη Καραγεωργίου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του να φωνάζει: «Χάνω το παιδί μου».

Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου με καταγωγή από την Ημαθία, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. «Είχαν πάει με τις κοπέλες τους και τους περιμέναμε να επιστρέψουν» είχε πει ο πατέρας του φίλου του, Παύλος Ασλανίδης.

Η αγωνία για την οικογένεια του Δημήτρη δεν έχει τελειώσει, αφού η σορός του, ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE