Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Με προγραμματισμένη πτήση, αύριο Κυριακή στις 15:30 αναμένεται να μεταφερθούν στην Κύπρο από τη Θεσσαλονίκη η σορός του Κυπριανού και η σορός της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, που ξεψύχησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

 

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον 23χρονο Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για αποπεράτωση κατασκευαστικών εργασιών στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Επίσης παρακαλούν όπως όλοι όσοι θα παρευρεθούν στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE