Συγκλονιστική ιστορία: Πώς σκύλος «έσωσε» ζευγάρι φοιτητών που ήταν να κάτσει στο δεύτερο βαγόνι

Συγκλονιστική ιστορία: Πώς σκύλος «έσωσε» ζευγάρι φοιτητών που ήταν να κάτσει στο δεύτερο βαγόνι

Ζευγάρι φοιτητών στάθηκε τυχερό και κατάφερε να επιβιώσει από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας της φοιτήτριας, αυτός που τους «έσωσε» ήταν ο σκύλος τους.

Με βάση όσα έκανε η ίδια γνωστά, η κόρη της είχε ταξιδέψει με το αγόρι της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να περάσουν το τριήμερο.

Η ίδια περιέγραψε τι έγινε όταν τα δύο παιδιά ετοιμάστηκαν να φύγουν για το τρένο.

«Τρίτη μεσημέρι μας αποχαιρετάνε για να γυρίσουν πίσω. Την ώρα που πάνε να βγούνε την πόρτα, το σκυλάκι μας τρέχει πίσω τους και αρχίζει να τους γαβγίζει.Το παίρνει η κόρη μου αγκαλιά και αυτό αρχίζει να την γλύφει. Το αφήνει κάτω και ξεκινάει να φύγει. Το ίδιο πάλι. Το σκυλάκι να την τραβάει. Να μην την αφήνει. Πρώτη φορά το έκανε αυτό. Τόσες φορές έφευγε το παιδί. Έκανε σαν τρελό το σκυλί. Μαμά μου λέει, να το πάρω μαζί μου; Τι λες παιδί μου; Πού να το πάρεις Θεσσαλονίκη; Καλά μου λέει. Αλλά το σκυλάκι και πάλι δεν την άφηνε. Μαμά θα το πάρω, άλλωστε σ ένα μήνα θα γυρίσουμε πάλι για το Πάσχα. Εντάξει είπα. Και φύγανε. Πάνε στο τρένο. Η μητέρα σταματάει και δείχνει το εισιτήριο.Βαγόνι Νο 2. Μόλις φτάνουν στο σταθμό με το σκυλάκι μαζί, τους λέει ο ελεγκτής: Στο βαγόνι Νο 2 έχει πάρα πολύ κόσμο. Δεν μπορείτε να πάτε μαζί με τον σκύλο εκεί. αν ήσασταν μόνοι σας οκ. Σας παρακαλώ περάστε στο τελευταίο. Στο βαγόνι Νο 8 εκεί θα μπορείτε να καθίσετε με το ζωάκι σας. Η μητέρα έκλαιγε κ τα έλεγε με το σκυλάκι αγκαλιά. Τον φύλακα άγγελο τους είπε. Έτσι σώθηκαν τα παιδιά. Υπάρχουν Άγγελοι. ΑΜΗΝ».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE