Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και 27χρόνος ομοεθνής του ο οποίος ήταν το υπεύθυνο πρόσωπο για την φύλαξη του οχήματος, επί του ότι επέτρεψε στον 24χρονο να το οδηγήσει χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Και οι δύο παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε στον 24χρονο οδηγό πρόστιμο 750 ευρώ και στον 27 χρονο, πρόστιμο 200 ευρώ και 3 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE