Συγκλονιστική μαρτυρία: «Πιθανό ένα από τα πτώματα να ανήκει στον γιο μου» - Κατέρρευσαν όλοι στο Πρωινό

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Πιθανό ένα από τα πτώματα να ανήκει στον γιο μου» - Κατέρρευσαν όλοι στο Πρωινό

Τραγικές στιγμές βιώνουν τις τελευταίες δύο μέρες οι συγγενείς των αγνοούμενων επιβαινόντων της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Γονείς περιμένουν με αγωνία ένα νέο για τα παιδιά τους… Η μαρτυρία ενός πατέρα για τον γιο του στο Πρωινό συγκλόνισε τους πάντες.

«Μας πήρε μισή ώρα πριν και μας είπε ότι είναι στη Λάρισα και 45 λεπτά μετά μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Περιμένουμε να γίνει η ταυτοποίηση dna με τα πτώματα που βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πιθανό ένα από αυτά να ανήκει στον γιο μου», είπε ο πατέρας του παιδιού που επέβαινε στο τρένο.

Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Ο Γιώργος Λιάγκας, με ιδιαίτερη δυσκολία είπε: «Έχω παιδιά και δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.