Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή πιστωτικής κάρτας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή πιστωτικής κάρτας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας, διερευνά τα αδικήματα της κλοπής πιστωτικής κάρτας και κλοπής από λογαριασμό πιστωτικής κάρτας, που διαπράχθηκαν στις 16/02/2023 στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, φωτογραφικό υλικό προσώπου που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση δίνεται στη δημοσιότητα, ως προς την υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό του.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802369 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE