Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στην Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στην Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της AYSHE REDZEP AHMED, 15 ετών, από τη Βουλγαρία, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 27 Φεβρουαρίου 2023.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους μεταξύ 1.55μ. – 1,60μ., μελαχρινή, με κόκκινα, κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρες αθλητικές φόρμες και άσπρα, αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE