Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Διαβάζοντας το πόρισμα είναι όλα ψεύδη, διαστρεβλώσεις» - Βίντεο

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Διαβάζοντας το πόρισμα είναι  όλα ψεύδη, διαστρεβλώσεις» - Βίντεο

Η μητέρα του αδικοχαμένου Εθνοφρουρού Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου , κρατάει πλέον στα χέρια της το πόρισμα.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο", η κ.Νικολάου έκανε λόγο για ψέμα, απάτη και αδράνεια που δεν έχει όρια .

Στη Γενική Εισαγγελία «Μας υποσχέθηκαν ότι θα συνεργαστούμε , θα είναι δίπλα μας ... αποδείχθηκε το αντίθετο.... Στη συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή δεν ήταν τίποτα άλλο από μια απογοήτευση», δήλωσε η κ.Νικολάου.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση, εξήγησε πως το πόρισμα ήταν γεμάτο παραποιήσεις. « Διαβάζοντας το είναι όλα ψεύδη, διαστρεβλώσεις...Μήπως έχουν σχέση με τους δράστες;»

Στη συνέχεια ανέφερε « Ζητήσαμε να μας δώσουν το μαρτυρικό υλικό και δεν μας απάντησαν, έστειλε επιστολή ο δικηγόρος μας».

Αγανακτισμένη μετά από τόσα χρόνια και απογοητευμένη για την προσπάθεια συγκάλυψης όπως η ίδια χαρακτηρίζει « οι ίδιοι εμποδίζουν την απονομή δικαιοσύνης. Αν ήταν δικό τους παιδί δεν θα το χειρίζονταν έτσι».

Εν συνεχεία η κ.Νικολάου τόνισε ότι θα προχωρήσουν σε ιδιωτικές ποινικές διώξεις « Θα προχωρήσουμε σε ιδιωτικές ποινικές διώξεις, δεν πρόκειται να το αφήσουμε. Ο θάνατος του γιου μου ήταν για κάποιο σκοπό, ήταν ένα διαμάντι μέσα σε μια βρωμιά, ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση γι’ αυτό ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE