Βρέθηκαν τα συντρίμμια του boeing των μαλαισιανών αερογραμμών; (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του boeing των μαλαισιανών αερογραμμών; (ΦΩΤΟ)

Κομμάτια από αεροσκάφος εντοπίστηκαν, πριν από λίγο, ανοιχτά του νησιού Ρεϋνιόν – Εξετάζονται από εμπειρογνώμονες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τα συντρίμμια της εξαφανισμένης πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών.

Ένα μεγάλο κομμάτι που πιστεύεται πως αποτελεί τμήμα φτερού αεροσκάφους εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ρεϋνιόν - υπερπόντιας κτήσης της Γαλλίας.

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν πρόκειται ή όχι για την πτήση MH370. Μόλις εντοπίσαμε το κομμάτι από αεροσκάφος ανοιχτά της ακτής Saint Andre», δήλωσε χαρακτηριστικά τοπικός αξιωματούχος, ο υπασπιστής Κριστιάν Ρετουρνά.

xarths

ftero

ftero 2

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE