Βρέθηκαν τα συντρίμμια του boeing των μαλαισιανών αερογραμμών; (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του boeing των μαλαισιανών αερογραμμών; (ΦΩΤΟ)

Κομμάτια από αεροσκάφος εντοπίστηκαν, πριν από λίγο, ανοιχτά του νησιού Ρεϋνιόν – Εξετάζονται από εμπειρογνώμονες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τα συντρίμμια της εξαφανισμένης πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών.

Ένα μεγάλο κομμάτι που πιστεύεται πως αποτελεί τμήμα φτερού αεροσκάφους εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ρεϋνιόν - υπερπόντιας κτήσης της Γαλλίας.

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν πρόκειται ή όχι για την πτήση MH370. Μόλις εντοπίσαμε το κομμάτι από αεροσκάφος ανοιχτά της ακτής Saint Andre», δήλωσε χαρακτηριστικά τοπικός αξιωματούχος, ο υπασπιστής Κριστιάν Ρετουρνά.

xarths

ftero

ftero 2

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE