ΥΠΑΜ: Με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια η τοποθέτηση νεοσυλλέκτων

ΥΠΑΜ: Με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια η τοποθέτηση νεοσυλλέκτων

Με βάση οδηγίες του Υπουργού Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς προέβη φέτος στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο το αδιάβλητο των διαδικασιών όσο και ο αποκλεισμός της διαρροής πληροφοριών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας, ενόψει της τοποθέτησης των νεοσυλλέκτων της 2015 Β’ ΕΣΣΟ σε Όπλα-Σώματα, Μονάδες και Ειδικότητες.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως με βάση τις οδηγίες του Υπουργού Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς προέβη φέτος στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο το αδιάβλητο των διαδικασιών όσο και ο αποκλεισμός της διαρροής πληροφοριών.

Προστίθεται πως η κατανομή των οπλιτών γίνεται με τη χρήση λογισμικού χωρίς την οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, με βάση τα μόρια και τη δήλωση φρουράς προτίμησης των οπλιτών.

Εξάλλου αναφέρεται πως η όλη διαδικασία πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, σε αίθουσα υψίστης ασφαλείας (control room) και πως δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό, με τη χρήση ηλεκτρονικής κάρτας εισόδου.

"Η χρήση των υπολογιστών στους οποίους είναι εγκατεστημένο το λογισμικό γίνεται μέσω κωδικών που έχουν μόνο οι ορισμένοι προς τούτο χειριστές", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE