Δασική πυρκαγιά είχε κλείσει το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης

Δασική πυρκαγιά είχε κλείσει το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης

Οι απογειώσεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο, το μεγαλύτερο της ιταλικής πρωτεύουσας, ξανάρχισαν το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς νωρίτερα οι αρχές είχαν αναγκαστεί να αναστείλουν τις πτήσεις εξαιτίας μιας δασικής πυρκαγιάς.

Η απόφαση για την αναστολή των απογειώσεων είχε ληφθεί από τις αρχές του αεροδρομίου εξαιτίας μιας πυρκαγιάς σε ένα πευκοδάσος κοντά στο Φιουμιτσίνο. Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η το αεροδρόμιο πλέον λειτουργεί κανονικά και ότι ήδη αναχώρησε μια πτήση με προορισμό την Αγκόνα.

Τουλάχιστον έξι ομάδες πυροσβεστών, μαζί με εκείνους που εδρεύουν στο αεροδρόμιο, κινητοποιήθηκαν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά η οποία εκτεινόταν σε μέτωπο μήκους ενός χιλιομέτρου. Στην κατάσβεσή της συμμετείχαν επίσης δύο αεροσκάφη Canadair και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE