Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στον Κοτσιάτη της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 εντόπισαν δυο πρόσωπα τραυματισμένα από μαχαιρώματα, ο ένας στα χέρια και ο άλλος στην πλάτη. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα αιτία του καυγά φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση τους ενός να κρίνεται σοβαρή, αφού χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι η σκηνή αποκλείστηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE