Μεγαλώνει ο αριθμός - Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ - Δώδεκα συνολικά οι δράστες

Μεγαλώνει ο αριθμός - Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ - Δώδεκα συνολικά οι δράστες

Σε τρεις συλλήψεις για την ομοφοβική επίθεση στην εκδήλωση της Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου στο ΤΕΠΑΚ προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκεται για τρία νεαρά πρόσωπα, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Δώδεκα συνολικά οι δράστες

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε ότι «οι δράστες φαίνεται τελικά να είναι δώδεκα συνολικά. Εντοπίστηκε η διαδρομή διαφυγή τους μετά το επεισόδιο και μετά τα πέντε πρώτα εντάλματα αναμένεται να εκδοθούν και για τους υπόλοιπους».

Σημειώνεται οτι την διαδρομή, την οποία ακολούθησαν οι δράστες, κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE