Γέμισε χαμόγελα το Μακάρειο Νοσοκομείο - Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε το Ογκολογικό - Φωτογραφία

Γέμισε χαμόγελα το Μακάρειο Νοσοκομείο - Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε το Ογκολογικό - Φωτογραφία

Χαμόγελα γέμισε το Ογκολογικό στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο Αρτέμης Αρτεμίου, ιδρυτής του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου επισκέφθηκε μαζί με τον Βασιλιά του φετινού καρναβαλιού και φίλους μασκαρεμένους το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

O Αλκίνοος Αρτεμίου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 9 Φεβρουαρίου 2012.

Τον Δεκέμβριο του 2017, διαγνώστηκε με σάρκωμα του Ewing, ένα είδος καρκίνου των οστών που εμφανίζεται κυρίως σε άτομα παιδικής ηλικίας. Μετά από μάχη ο μικρός ήρωας Αλκίνοος έφυγε στις 9 Δεκεμβρίου 2020, λίγο πριν κλείσει 9χρονών. 

Η ανάρτηση του Αρτέμη Αρτεμίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.