Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/02)στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 παρά την έξοδο Πέρα Χωριού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τρία αυτοκίνητα με κατεύθυνση την Λευκωσία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Από τη σύγκρουση, μεταφέρθηκε η γυναίκα οδηγός του ενός οχήματος με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα, απομακρύνθηκαν από τον αυτοκινητόδρομο και πλέον η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE