Νέα επεισόδια στο Πουρνάρα - Συμπλοκή μεταξύ 150 ατόμων - Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Νέα επεισόδια στο Πουρνάρα - Συμπλοκή μεταξύ 150 ατόμων - Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Πέραν των 150 φιλοξενούμενων στο «Πουρνάρα», δύο διαφορετικών εθνικοτήτων, πιάστηκαν χθες βράδυ στα χέρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30. Αρχικά ιδιώτες φρουροί που εργάζονταν στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών επενέβησαν με ένα από αυτούς να τραυματίζεται ελαφρά στα χέρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά δύο φιλοξενούμενοι. Ο φρουρός και οι δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου έτυχαν πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Οι ιδιώτες φρουρές ανέκοψαν τρία πρόσωπα τα οποία εμπλέκοντας στην συμπλοκή, ετών 17, 38 και 45, οι οποίοι βρίσκονται στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και αναμένεται η σύλληψή τους.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE