Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι εκλογές στον ΔΗΣΥ - Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Αβέρωφ

 Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι εκλογές στον ΔΗΣΥ - Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Αβέρωφ

Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να ανακοινώσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του για την Προεδρία του κόμματος, ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία της ιστοσελίδας μας, ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αποφάσισε για το καλό της πατρίδας και της παράταξης να βάλει πίσω τις προσωπικές του φιλοδοξίες και έτσι δεν θα διεκδικήσει την Προεδρία. Να σημειωθεί ότι έχει μιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες για τελεσίδικη απόφαση. 

Παράλληλα αναπάντητο ερώτημα παραμένει η στάση που θα τηρήσει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την Προεδρία, ως μια συναινετική λύση που θα βγάλει το κόμμα από την εσωστρέφεια που προκάλεσε η πρόσφατη εκλογική αποτυχία, όπως αναφέραμε και σε πρωινό μας δημοσίευμα. 

Περισσότερα σε λίγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Αννίτα σε ρόλο… από μηχανής προέδρου στον ΔΗΣΥ-Πιέσεις σε Αβερωφ

Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE