Χειροπέδες σε 21χρονο καταζητούμενο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Χειροπέδες σε 21χρονο καταζητούμενο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28/12/2022 στη Λεμεσό, εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Πάφου) και συνελήφθη.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρίθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορούσε τη διάρρηξη αποθήκης και κλοπής ζαντών οχημάτων αξίας €11,000 περίπου, ιδιοκτησίας κάτοικου της επαρχίας Λεμεσού, στη βάση αξιολόγησης διάφορων στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία που ενέπλεκε τον 21χρονο. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης βάση του οποίου συνελήφθη χθες στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Αννίτα σε ρόλο… από μηχανής προέδρου στον ΔΗΣΥ-Πιέσεις σε Αβερωφ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE