Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επανέναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επανέναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την επανέναρξη των δρομολογίων της επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, που προγραμματίζεται για την τελευταία εβδομάδα του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία Scandro Holding Ltd, «βρίσκεται στο στάδιο τελικής διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων ενεργειών που αφορούν τη λειτουργία της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο».

Η εταιρεία σημειώνει ότι θα είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη λειτουργία της υπηρεσίας, όπως δρομολόγια, κόμιστρα, διαδικασία κρατήσεων θέσεων, το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Τέλος, αναφέρει ότι η έναρξη των δρομολογίων προγραμματίζεται για την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Αννίτα σε ρόλο… από μηχανής προέδρου στον ΔΗΣΥ-Πιέσεις σε Αβερωφ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE