Άφησαν ηλικιωμένη ασθενή γυμνή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού: «Τα δάκτυλα της άσπρισαν από το σφίξιμο»

Άφησαν ηλικιωμένη ασθενή γυμνή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού: «Τα δάκτυλα της άσπρισαν από το σφίξιμο»

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία είδε σήμερα (20/02) το φως της δημοσιότητας, μετά από ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γεροντολόγος, Δρ. Μάριος Κυριαζής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του, Δρ. Κυριαζή, η ηλικιωμένη ασθενής, όπως αναφέρει ο ίδιος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφέθηκε γυμνή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «αν μεγεθύνετε την φωτογραφία θα δείτε ότι η ασθενής αυτή κρατά σφιχτά με το δεξί της χέρι το κάγκελο του κρεβατιού, σε σημείο που τα δάκτυλα της άσπρισαν από το σφίξιμο. Αυτό δείχνει σε πόσο απελπιστική κατάσταση βρισκόταν, και πόσο υπόφερε».

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Δρ. Κυριαζή ανέφερε ότι, «δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιου είδους καταγγελίες από συγγενείς ασθενών. Λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από κόσμο με πολύ σοβαρά παράπονα. Κάποια μάλιστα είναι τόσο σοβαρά, όπως αυτό με την συγκεκριμένη ασθενή».

Σύμφωνα πάντα με τον Δρ. Κυριαζή το συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στον ΟΚΥπΥ.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Δρ. Κυριαζή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αυτά είναι τα δεκαέξι πρόσωπα που διόρισε ο Χριστοδουλίδης στην Τεχνική Επιτροπή για Θέματα Νεολαίας

Αυτά είναι τα δεκαέξι πρόσωπα που διόρισε ο Χριστοδουλίδης στην Τεχνική Επιτροπή για Θέματα Νεολαίας

H Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό των ακόλουθων προσώπων ως μελών της Τεχνικής Επιτροπής για Θέματα Νεολαίας:

BEST OF TOTHEMAONLINE