Ελένη Μενεγάκη: Με μία ατάκα έκλεισε τα στόματα - Στη φόρα το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου - Δείτε βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Με μία ατάκα έκλεισε τα στόματα - Στη φόρα το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου - Δείτε βίντεο

H Ελένη Μενεγάκη ξεστόμισε μία ατάκα που ήταν αρκετή για να ξαφνιάσει τόσο τον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο όσο και το τηλεοπτικό κοινό!

Αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου είπε: «Το θέμα είναι ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του και το θέμα είναι αν είναι και του χρόνου σίγουρα στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία τους θα τεθεί από μηδενική βάση, από ό,τι ρώτησα και έμαθα. Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν ξέρω αν θέλουν να κάνουν στο καπάκι ξανά τηλεόραση».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφώνησε: «Κουράστηκαν τα παιδιά» και η Νάνσυ του είπε να παίρνει δύο ρεπό του χρόνου.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σφήνα στην κουβέντα της και έκλεισε τα στόματα όσων λένε ότι ο Δημήτρης δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή της: «Συγγνώμη αλλά για του χρόνου, έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του. Για του παραχρόνου να τα σκέφτεται, να παίρνει ιδέες και να τα προτείνει».

 Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE