Σάλος στις ΗΠΑ: Το «καυτό» φιλί που έδωσε η Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις

Σάλος στις ΗΠΑ: Το «καυτό» φιλί που έδωσε η Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις

Tο γύρο του διαδικτύου έκανε ένα μάλλον...προκλητικό φιλί που έδωσε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν στο σύζυγο της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, Ντάγκλας Έμχοφ λίγο πριν απο την ετήσια ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταση του Έθνους.

Η κίνηση της κυρίας Μπάιντεν συζητήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, περισσότερο και απο τις δηλώσεις του προέδρου Μπάιντεν για ζητήματα φλέγοντα, όπως οι σχέσεις με την Κίνα και η παροχή βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Οι κάμερες κατέγραψαν την Τζιλ Μπάιντεν να φτάνει στο Κογκρέσο, να κατευθύνεται στη θέση της και να χαιρετά με ένα φιλί στο στόμα τον σύζυγο της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Αν και πεταχτό και προφανώς φιλικό, το φιλί έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σε όλα τα κοντινά καρέ, αφού σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι ταμπλόιντ το χαρακτήρισαν «περίεργο» ενώ τα σχόλια στο διαδίκτυο πήραν φωτιά.

«Η πανδημία έληξε και επίσημα» σχολίασε κάποιος, ενώ ορισμένοι έφθασαν στο σημείο να σχολιάσουν «ντροπή»... «Nα βρείτε κάποιον να σας φιλάει οπως η Τζίλ Μπάιντεν τον Νταγκ Έμχοφ» έγραψε ένας άλλος.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE