Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, σε τρεις 27χρονους και διήμερης κράτησης σε 24χρονο, εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης, κατοχής επιθετικού οργάνου και παρεμπόδισης αστυνομικού στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Οι τέσσερις συνελήφθηκαν το βράδυ της Τρίτης από μέλη της Αστυνομίας, στην περιοχή της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, όταν ομάδα ατόμων κυκλοφορούσε κρατώντας ρόπαλα και προκαλούσε ανησυχία.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε κληθεί στην ίδια περιοχή, στην οδό Ιωάννη Πολέμη, όταν ομάδα ατόμων, που έφερε ρόπαλα, πετροβολούσε συγκεκριμένη οικία. Στην περίπτωση αυτή, οι συγκεντρωθέντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη των περιπόλων της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE