Μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία - Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό

Μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία - Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε τέσσερα αλλοδαπά πρόσωπα, πέρασε η Αστυνομία. Πρόκειται για τρεις 27χρονους και ένα 24χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (31/1) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι μερίδα αλλοδαπών συγκεντρώθηκε έξω από σπίτι στη Λεμεσό. Έπειτα τα εν λόγω πρόσωπα άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προκαλώντας ζημιές στην οικία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, με τους αλλοδαπούς να έχουν τραπεί σε φυγή. Λίγο αργότερα μερίδα αλλοδαπών κρατώντας ρόπαλα βρέθηκαν και πάλι κοντά από το σημείο στο οποίο έλαβε χώρα το πρώτο επεισόδιο.

Ακολούθως οι Αρχές έσπευσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τα τέσσερα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE