Με σγουρά μαλλιά και κατάμαυρη – Μια φωτογραφία της Στεφανίδου… τραγωδία

Με σγουρά μαλλιά και κατάμαυρη – Μια φωτογραφία της Στεφανίδου… τραγωδία

Άρχισαν οι διακοπές και αντί να τις κάνουν στα σιωπηλά, φροντίζουν να μην χαθούν από το προσκήνιο, με φωτογραφίες να διαδίδονται στα διάφορα ΜΜΕ.

Ο λόγος για την γνωστή παρουσιάστρια κ. Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πήρε τον καλό της (Νίκο Ευαγγελάτο), τα παιδιά τους, και οργώνουν τις θάλασσες. 

Με το ιδιόκτητο τους σκάφος, επισκέπτονται, όπως πληροφορούμαστε, διάφορα νησιά. Το Σάββατο (25/7/2015) πέρασαν από τις Σπέτσες, έκανες τις βουτιές τους,  ενώ το βράδυ βγήκαν για σεργιάνι.

Η Τατιάνα, δεν είχε μαζί της όπως φαίνεται, το νεσεσέρ της, καθώς το μαλλί μοιάζει φυσικά στεγνωμένο, λίγο πριν να γίνει «άφρο» . Η απόδειξη αυτού, είναι η φωτογραφία η οποία βγήκε κατά τη διάρκεια της βραδινής της βόλτας και την οποία ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο.  
Το νέο look στα μαλλιά της, το έντονο εως υπερβολικό μαύρισμά της αλλά και η συνολική της εικόνα, θα μου έκοβαν το upload αν ήμουν εγώ ο προσωπικός της στυλίστας. 

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:

Γράφει ο Πάρδαλος  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.