Με σγουρά μαλλιά και κατάμαυρη – Μια φωτογραφία της Στεφανίδου… τραγωδία

Με σγουρά μαλλιά και κατάμαυρη – Μια φωτογραφία της Στεφανίδου… τραγωδία

Άρχισαν οι διακοπές και αντί να τις κάνουν στα σιωπηλά, φροντίζουν να μην χαθούν από το προσκήνιο, με φωτογραφίες να διαδίδονται στα διάφορα ΜΜΕ.

Ο λόγος για την γνωστή παρουσιάστρια κ. Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πήρε τον καλό της (Νίκο Ευαγγελάτο), τα παιδιά τους, και οργώνουν τις θάλασσες. 

Με το ιδιόκτητο τους σκάφος, επισκέπτονται, όπως πληροφορούμαστε, διάφορα νησιά. Το Σάββατο (25/7/2015) πέρασαν από τις Σπέτσες, έκανες τις βουτιές τους,  ενώ το βράδυ βγήκαν για σεργιάνι.

Η Τατιάνα, δεν είχε μαζί της όπως φαίνεται, το νεσεσέρ της, καθώς το μαλλί μοιάζει φυσικά στεγνωμένο, λίγο πριν να γίνει «άφρο» . Η απόδειξη αυτού, είναι η φωτογραφία η οποία βγήκε κατά τη διάρκεια της βραδινής της βόλτας και την οποία ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο.  
Το νέο look στα μαλλιά της, το έντονο εως υπερβολικό μαύρισμά της αλλά και η συνολική της εικόνα, θα μου έκοβαν το upload αν ήμουν εγώ ο προσωπικός της στυλίστας. 

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:

Γράφει ο Πάρδαλος  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE