Έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός στη Λεμεσό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή

Έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός στη Λεμεσό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε γύρω στις 19:00 το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού.

Λήφθηκε πληροφορία στις Αρχές ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο σε κοντινή απόσταση. Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 22χρονο με τραύμα στην κοιλιά.

Ο τραυματίας ανέφερε στις Αρχές ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άλλο ομοεθνή. Ο δράστης φαίνεται να βρισκόταν στον χώρα και το θύμα τον υπέδειξε. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Παράλληλα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στο άτομο που υπέδειξε ο τραυματίας και οδηγήθηκε για ανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE