Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Η δεύτερη σεζόν του Γάλλου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ στην ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη με τον 23χρονο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Γκολ και ασίστ στη ματσάρα με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, γκολάρα με ψαλιδάκι στο Μακάρειο... Δύο εμφανίσεις όπου ο Φαράζ πέρα από την ποιότητα του είχε και αποτελεσματικότητα και ουσία, κάτι που του λείπει σε κάποιες περιπτώσεις.

Εξτρέμ με εξαιρετικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος, διεισδυτικός, δεν φοβάται να σουτάρει και γενικά έχει όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια ένας... δαιμόνιος και ποιοτικός εξτρέμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.