«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» – 49χρονη παντρεύτηκε… την κουβέρτα της

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» – 49χρονη παντρεύτηκε… την κουβέρτα της

Μια γυναίκα από την Αγγλία αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη της… κουβέρτα.

Ο λόγος για την Pascale Sellick, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη και μοναδική σχέση που έχει με την κουβέρτα.

Όπως παραδέχθηκε προ ετών στην εκπομπή «This Morning» η σχέση με την κουβέρτα της είναι η πιο οικεία και αξιόπιστη που είχε ποτέ. Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την κουβέρτα της, με την παρουσία 120 καλεσμένων στο Έξετερ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πίσω στο 2019.

Όσο για το τι φόρεσε την ημέρα της τελετής; Πιτζάμες και παντόφλες! Ο ίδιος ενδυματολογικός κανόνας ίσχυε και για τους καλεσμένους, που εμφανίστηκαν με ρόμπες, παντόφλες, πιτζάμες και αρκουδάκια.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, νομίζω», είπε η Pascale στους παρουσιαστές της εκπομπής. «Είχα κι άλλα παπλώματα στο παρελθόν, αλλά ήμουν πάντοτε πιστή στην κουβέρτα μου», συνέχισε.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Η «νύφη» πήρε αγκαλιά την κουβέρτα της για τον πρώτο τους χορό, υπό τις νότες του Thank You της Dido, που ερμήνευσε ένα τοπικό συγκρότημα. Η Pascale τόνισε στην εκπομπή ότι τόσο σε στιγμές χαράς όσο και σε λύπης, μπορεί να βασίζεται στην κουβέρτα της.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE