Πικέ: Πλήρωσε αισθητική επέμβαση της 23χρονης συντρόφου του Κλάρα Κία

Πικέ: Πλήρωσε αισθητική επέμβαση της 23χρονης συντρόφου του Κλάρα Κία

Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία, αφού έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές του νέου τραγουδιού της Σακίρα.

Ισπανοί παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά του ζευγαριού για να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνους και βρήκαν αρκετά.

Λίγες μέρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι έχει απατήσει και την Κία μετά τη Σακίρα, νέο άρθρο της Marca αναφέρθει ότι ο Πικέ «κέρασε» στην αγαπημένη του μία... αισθητική επέμβαση!

Η Κλάρα Κία φαίνεται πως έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση την οποία πλήρωσε ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα .

Όπως ανέφερε Ισπανός δημοσιογράφος, ο Πικέ πλήρωσε το λογαριασμό της πρώτης αισθητικής επέμβασης της Κία, η οποία «διόρθωσε» τα χείλη της.

Ο ρεπόρτερ που δημοσίευσε την είδηση, δεν είναι τυχαίος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε στο φως, στιγμιότυπο της νεαρής γυναίκας, με την οποία ο Πικέ μάλλον απάτησε τη νέα τιου σύντροφο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.