Νέο θανατηφόρο δυστύχημα: Θύμα 35χρονος στη Δερύνεια

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα: Θύμα 35χρονος  στη Δερύνεια

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Δερύνεια έχασε τη ζωή του 35χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με τη σύζυγο του. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν για τη πατρίδα τους την Κυριακή 26 του μήνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 15.30, 34χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία, οδηγούσε αυτοκίνητο τύπου Baggy στη Λεωφόρο Ελευθερίας στη Δερύνεια, έχοντας ως συνοδηγό το σύζυγό της 35 χρόνων, επίσης από τη Ρωσία.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η οδηγός ανέβηκε με το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο και ακολούθως κτύπησε σε κιγκλίδωμα διάβασης πεζών με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί.

Από το δυστύχημα ο 35χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η 35χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφριά και κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Στη γυναίκα διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενικό αποτέλεσμα. Τόσο ο 35χρονος όσο και η 34χρονη έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE