Καρέ-καρέ κλοπή κινητού από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Λάρνακα (pics&vid)

Καρέ-καρέ κλοπή κινητού από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Λάρνακα (pics&vid)

Κλοπή κινητού από ιδιοκτήτη καταστήματος με γυναικεία είδη ρουχισμού στη Λάρνακα (Pink Woman) σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (24/07).

Το αδίκημα διέπραξε νεαρή «πελάτισσα», η οποία πλησίασε δήθεν αμέριμνη το ταμείο, κι αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι δεν την βλέπει κανείς, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με αστραπιαία κίνηση και το έβαλε στην τσάντα της. Αμέσως έκανε μια στροφή κι έγινε καπνός!

Για κακή της τύχη το περιστατικό καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα (CCTV), ενώ άνθρωπος που σχετίζεται με το κατάστημα ανήρτησε το οπτικό υλικό  στο διαδίκτυο.

Προβάλλουμε το όλο συμβάν, όχι μόνο στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να καταγράφουμε θέματα της καθημερινότητας, αλλά και για να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει πώς ενεργούν οι παράνομοι, με στόχο να περιοριστούν τέτοια φαινόμενα κλοπών.

Δείτε το video:

Φ.Μ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE