Το «ξενέρωμα» του κόσμου και οι προθέσεις του Κίρζη…

Το «ξενέρωμα» του κόσμου και οι προθέσεις του Κίρζη…

Όντας πικραμένος και απογοητευμένος, από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, δεν είχε όρεξη να πει πολλά στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Θεωρούμε αυτονόητο, πως αν η μπίλια καθόταν στο μπλε στην διαδικασία των πέναλτι, η διοίκηση θα διέθετε πολύ πιο «σοβαρό» κονδύλι για να εμβολιάσει την ομάδα. Ενδεχομένως ο αποκλεισμός από το κύπελλο, να τους οδηγήσει την απόφαση να λειτουργήσουν διαφορετικά και να μην «χαλάσουν» πολλά λεφτά.

Eίναι πλέον πολλές οι πιθανότητες να επανεγράψουν τον Ελ Χατζί Μπα, για τον οποίο προκύπτει ενημέρωση, ότι ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Δεν αποκλείεται επίσης η πιθανότητα διαγραφής του Ίσρα Κολ.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE