Καιρός: Τον 1 βαθμό αγγίζει η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά - Έρχονται βροχές και πτώση στη θερμοκρασία

Καιρός: Τον 1 βαθμό αγγίζει η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά - Έρχονται βροχές και πτώση στη θερμοκρασία

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, στα δυτικά και τα βόρεια όμως θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, μετά το μεσημέρι όμως αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά και βόρεια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ από το βράδυ θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE