Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ» - Με ποιο κόμμα θα κατέβαινε υποψήφιος

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ» - Με ποιο κόμμα θα κατέβαινε υποψήφιος

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε μεν πως είναι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτεί, αλλά ήδη έχει αποφασίσει με ποιο κόμμα θα ήθελε να «κατέβει» υποψήφιος, σε περίπτωση που αποφάσιζε κάτι τέτοιο.

Ο κομμωτής κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος είπε πως ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική, στις βουλευτικές εκλογές.

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες, να τα κάνεις και στην πράξη, γιατί η πολιτική είναι λίγο δύσκολη», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Εγώ πάντως αν ασχολούμουν ποτέ με την πολιτική και γινόμουν βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που έχει υποστηρίξει και ο μπαμπάς μου», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί να κάνει μια τέτοια στροφή, απάντησε: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ».

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE