Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Μακούντα στην Πόλη Χρυσοχούς

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Μακούντα στην Πόλη Χρυσοχούς

Κατασβέστηκε πλήρως η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα κοντά στην κοινότητα Μακούντας, στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5.20μμ και εντοπίστηκε άμεσα από δασική περίπολο, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση πέντε πυροσβεστικά οχήματα και 15 άνδρες πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως στις 6.00μμ, αφού έκαψε τρία δεκάρια με άγρια θαμνώδη βλάστηση, ενώ τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE