Το πρώτο μωρό του χρόνου στην Πάφο είναι αγοράκι - Τι δήλωσαν οι γονείς και ποιο όνομα του έδωσαν

Το πρώτο μωρό του χρόνου στην Πάφο είναι αγοράκι - Τι δήλωσαν οι γονείς και ποιο όνομα του έδωσαν

Tο πρώτο μωρό του 2023 στην επαρχία Πάφου γεννήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 03:00 το πρωί.

Πρόκειται για τον Κυριάκο Αυξεντίου όπως θα τον ονομάσουν οι γονείς του και ζυγίζει 3.700 κιλά.

Οι γονείς του Αυξέντης Αυξεντίου και Αναστασία Ψωμά δήλωσαν πως νιώθουν μεγάλη συγκίνηση για τον αγοράκι τους που γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς της πρώτης ημέρας του χρόνου.

Το ζευγάρι δήλωσε πως ο Κυριάκος όπως θα ονομάσουν το αγοράκι τους, είναι το πρώτο τους μωρό και χαίρει άκρας υγείας.

Eυχαρίστησαν την ιατρό τους για την φροντίδα και το ενδιαφέρον τους όλη αυτή την περίοδο και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο. Κοντά στο ζευγάρι και οι παππούδες του νεογέννητου που εξέφρασαν την χαρά τους για τον ερχομό του μικρού Κυριάκου αλλά και την μεγάλη τους συγκίνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE