Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά...» - Πρωτοχρονιά «στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά...» - Πρωτοχρονιά «στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά»

To 2023 έφτασε και αρκετοί επώνυμοι θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις που έκαναν, αποχαιρετώντας τη χρονιά που πέρασε.

Ανάμεσά τους και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πέρασε φέτος μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, αφού έχασε τη μητέρα της, για την οποία έτρεφε μεγάλη αδυναμία.

Η παρουσιάστρια ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της και μάλιστα, συχνά ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φτάνοντας στο τέλος του 2022, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της τις σκέψεις που έκανε, μόλις μπήκε στο πατρικό της, όπου και πέρασε την Πρωτοχρονιά.

Δείτε τι έγραψε για τη μητέρα της στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE