Πάφος! Απίστευτο μήνυμα ιδιοκτήτη στον κλέφτη: Ο π@@στης που έκλεψε…. αν έχει τα αρχ@δι@...!

Πάφος! Απίστευτο μήνυμα ιδιοκτήτη στον κλέφτη: Ο π@@στης που έκλεψε…. αν έχει τα αρχ@δι@...!

Στις μέρες μας τίποτα πλέον δεν μας παραξενεύει και δεν θα έπρεπε για να είμαστε ειλικρινείς αφού όλα γίνονται και όλα συμβαίνουν. Όμως το μήνυμα του Παφίτη ιδιοκτήτη διπλοκάμπινου είναι το πιο ξεκαρδιστικό είδαμε το τελευταίο διάστημα

Έχουμε ακούσει να κλέβουν από αυτοκίνητα, χρήματα ή εξαρτήματα ή ακόμη και ολόκληρα τα αυτοκίνητα κάποιες φορές, αλλά το να κλέβουν τις πόρτες αυτοκινήτων μέσα από τα γκαράζ τους πρώτη φορά το ακούμε.

Το πιο πάνω περιστατικό συνέβη στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Κισσόνεργα όπου κάποιοι αφαίρεσαν, άκουσον – άκουσον, την πίσω πόρτα από διπλοκάμπινο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE