Έτσι έχασε τη ζωή της η 25χρονη στο θανατηφόρο τροχαίο της Αγίας Νάπας!

Έτσι έχασε τη ζωή της η 25χρονη στο θανατηφόρο τροχαίο της Αγίας Νάπας!

Με νεανικό αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος αφού σήμερα αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή στο έδαφος 25χρονη τουρίστρια ενώ κρίσιμα νοσηλεύεται φίλη της που επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η 25χρονη από την Αυστραλία με συνοδηγό σε τετράτροχη μοτοσικλέτα 27χρονη ομοεθνή της, ενώ εξέρχονταν από χώρο στάθμευσης στην οδό Κρυού νερού, έστριψαν αριστερά με κατεύθυνση το κέντρο της Αγίας Νάπας,  όμως λόγω λάθος χειρισμού της οδηγού μπήκαν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας  και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με διερχόμενο λεωφορείο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση οι δυο τουρίστριες σωριάστηκαν τραυματισμένες στο έδαφος και παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου που τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου η 25χρονη εξέπνευσε. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 27χρονη συνοδηγό με την κατάσταση της να περιγράφεται ως κρίσιμη

Διαβάστε επισης: Έκτακτο: Θανατηφόρο δυστύχημα στην Αγία Νάπα! Λεωφορείο συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα!​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.