Ανάγκη σε ρούχα και σε τρόφιμα σε μονογονικές οικογένειες με μικρά παιδιά στην Κύπρο

Ανάγκη σε ρούχα και σε τρόφιμα σε μονογονικές οικογένειες με μικρά παιδιά στην Κύπρο

Γιορτινές μέρες ... και κάποιες οικογένειες στην Κύπρο, δεν διαθέτουν τα βασικά.

Παιδάκια χωρίς τον απαραίτητο χειμερινό ρουχισμό, χωρίς τρόφιμα, δώρα για να περάσουν τις γιορτές μέρες.

Μέσα από την εθελοντική ομάδα "For a better world" έγινε ενημέρωση για τις ανάγκες που υπάρχουν σε μονογονιακές οικογένειες στην Κύπρο.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ρουχισμός και τρόφιμα είναι τα βασικά είδη που χρειάζονται οι οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη την περιόδο των γιορτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE