Κίνδυνος - θάνατος: 13 άτομα έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάνω από 300 καταγγελίες για οδικές παραβάσεις

Κίνδυνος - θάνατος: 13 άτομα έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάνω από 300 καταγγελίες για οδικές παραβάσεις

Πέραν των 300 εξώδικων καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν μετά από τροχονομικούς οδικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο.

Η πλειοψηφία των καταγγελιών, αφορούσε αδικήματα, τα οποία αποδεδειγμένα αποτελούν από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Από αυτές ξεχωρίζουν 97 καταγγελίες, για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς επίσης και 13 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας στο οδικό δίκτυο, για αποτροπή σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, παραμένει πάντοτε αυξημένη.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Μοναδικός στόχος, η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και η πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE