Έκλεψαν από έπαυλη 15 χιλ. ευρώ - Πέτυχαν είσοδο από μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου - Χειροπέδες σε 32χρονο

Έκλεψαν από έπαυλη 15 χιλ. ευρώ - Πέτυχαν είσοδο από μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου - Χειροπέδες σε 32χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων από κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τετάρτη για την υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διαφόρων αντικειμένων συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Nικολάου στις 24 Δεκεμβρίου στις 14:00 καταγγέλθηκε από 52χρονο κάτοικο χωριού διαμερίσματος της Πόλης Χρυσοχούς ότι διαρρήχτηκε η έπαυλη του και κλάπηκε περιουσία.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς με επικεφαλής αξιωματικό μετέβησαν στη σκηνή, διενήργησαν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο από μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου που είχε παραβιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο. Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 32χρονου μόνιμου κάτοικου Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE